U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2200 Herentals

Omschrijving

HANDELSPAND OP TOPLIGGING TE CENTRUM HERENTALS MET NETTO HUURRENDEMENT VAN 6,4 % !!!

Top verhuurd handelspand ,gelegen in de beste Winkelstraat te Herentals centrum. ,Sinds 2007 is het pand verhuurd als Orange telecomwinkel aan dezelfde huurder ,de huurder is actief in een sector die niet getroffen is door Corona, integendeel de telecomsector groeit enorm door het vele thuiswerk en de digitalisering , het handelspand is gelegen op wandelafstand van de Grote Markt en ligt tegenover grote namen zoals ‘De Zeeman’, ‘Iphone dokter’ en ‘Proximus-winkel’. Naast het pand liggen oa ‘De Voorzorg’, ‘Brax Store’, ‘Telenet’ en ‘Gerry Weber’, wat de absolute topligging benadrukt !!!
De geïndexeerde maandelijkse huur bedraagt momenteel 1.693,15 € + de jaarlijkse onroerende voorheffing is ten laste van de huurder ,In 2015 werd er een handelshuurhernieuwing overeengekomen tem 30/9/2025.
Jaarlijks ontvang je 20.317,80 € huurinkomsten waardoor je als koper netto 6,4 % huurrendement hebt inclusief registratierechten en notariskosten !!! zeer solvabele huurder ,alle info beschikbaar, ; TOPINVESTERING !!!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu B&V Projects