Helaas, dit pand is verkocht

2060 Antwerpen

Omschrijving

STUDIO OP CENTRALE LIGGING NABIJ CENTRAAL STATION TE ANTWERPEN !!!

Verhuurde studio met terras op 300m van het centraal station van Antwerpen. Ideaal als opbrengsteigendom met toprendement en meerwaardepotentieel! Verhuurd 550 € per maand (incl kosten). Studio beschikt over een conformiteitsattest om te verhuren (afgeleverd in 2014 en 2019) en een conforme keuring van elektriciteit.
Afgelopen jaren werden grote kosten reeds gemaakt in het gebouw: Plaatsen van camera’s (2018) Plaatsen van veiligheidsdeuren met automatische deuropening + controle (2018), nieuwe dakbedekking + isolatie werd geplaatst (2017), vernieuwen parlofoons (2015), in regel stellen liften met nieuwe wetgeving (2014), plaatsen van gascondensatie ketels (2011)!!! voor de snelle beslissers !!! ZEER CORRECTE HUURDER !!! TOPINVESTERING !!!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu B&V Projects