Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

INSTAPKLAAR 1SLPK APP TE CENTRUM OOSTENDE !!!

Opbrengsteigendom met 8 % rendement ,centraal gelegen 1-slpk app op de derde verdieping ,gelegen op een boogscheut van het strand, zeedijk, Visserskaai en het winkelcentrum van de Stad aan Zee ,het appartement beschikt over RF30 brandwerende inkomdeur, een conforme keuring elektriciteit en een conformiteitsattest ,alsook de tellerbatterij van elektriciteit en de watermeter in de algemene delen werden recentelijk vernieuwd , er is recent een gunstig brandweerverslag afgeleverd voor het gebouw ! Het appartement beschikt over een mooie open keuken en de ramen zijn vernieuwd met super-isolerende beglazing ,Individuele tellers, zowel van water, gas als elektriciteit staan op naam van de huurder ,de huurder betaalt reeds sinds 15/4/14 maandelijks correct zijn huur met doorlopende opdracht !
Een ideale en risicoloze vastgoed-investering met een huurrendement op heden van 8 % (jaarlijkse huuropbrengst: € 6.000),
,uiteraard ook uitermate geschikt als betaalbaar vakantieappartement.
EPC-score: 357, EPC code 20140417-0001574802-00000015-2
Niet geïndexeerd kadastraal inkomen is slechts 180 € ! TOPINVESTERING !!!

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu B&V Projects